⭐ Tehtävät esittelyssä – pukuhuolto

Jotta teemapuiston portit voidaan avata suunnitellusti jokaisena päivänä kesäkauden aikana, vaatii se valtavan paljon työtä myös erilaisissa taustatoiminnoissa. Jokaisena puiston aukiolopäivänä ensimmäisten joukossa aamutuimaan portista sisään kävelee pukuhuoltajien tiimi. Jotta jokaisen työntekijämme työasu on siisti, puhdas ja ojennuksessa, tarvitaan henkilöstöä huolehtimaan myös tästä. Pesukoneet ja kuivurit pyörivät meillä päivittäin kovalla tahdilla aamusta alkaen ja pukuhuoltajat vastaavat siitä, että kun puiston muu henkilöstö saapuu aamulla, heillä on puvut ja vaatteet valmiina.

Pukuhuoltajan työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Työhön kuuluu pesua ja silitystä, kuivausta ja kampaamista sekä putsausta ja hieman myös korjaustehtäviä. Katsomme eduksi, jos pukuhuoltajat ovat mahdollisesti opiskelleet tekstiilialaa tai ovat muutoin harrastuneita alalle. Pukuhuoltaja pääsee myös ompelemaan, parsimaan ja korjaamaan, joten on hienoa, jos pukuhuoltajalla pysyy neula kädessä eikä ompelukone ole täysin uusi tuttavuus. 


Tehtävät vaativat vastuullista otetta – toisinaan työpäivät ovat kiireisiä, mutta työ myös palkitsee, sillä näkyviä tuloksia syntyy joka päivä. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja tunnet olevasi sopiva työntekijä meidän pukuhuollon tiimiimme, lähetäthän meille hakemuksen ja kerrothan itsestäsi meille hieman lisää! Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan sinuun lisää!