Asiakaspalvelutehtävät

Muumimaailmassa on tarjolla lukuisa määrä erilaisia asiakaspalvelutehtäviä. Kaikkiin asiakaspalvelutehtäviin haetaan yhdellä ja samalla hakulomakkeella. Hakijat valikoituvat eri tehtäviin haastatteluiden perusteella. Voit haastattelussa kertoa mikä työtehtävä kiinnostaa sinua eniten.

Avoimet työtehtävät

Alla näet avoinna olevat asiakaspalvelu tehtävät sekä niiden vähimmäisvaatimukset ja ominaisuudet, jotka katsomme tehtävän kannalta eduksi.

 • Lipunmyynnin asiakaspalvelija
 • Myymälöiden ja Onnenpelien asiakaspalvelija
 • Valokuvaamon asiakaspalvelija
 • Poskimaalaaja
 • Asiakaspalvelija ravintoloissa, pikaruokaravintoloissa ja kioskeissa
 • Roudaus
 • Huolto
 • Siistijä

Tehtävien kuvaukset

LIPUNMYYNNIN ASIAKASPALVELIJA
Muumimaailman lipunmyynti vastaa asiakkaiden vastaanottamisesta portilla, lipunmyynnistä, kulunvalvonnasta ja parkkialueiden valvonnasta. Lisäksi lipunmyyjät palvelevat asiakkaita Muumimaailman Info-pisteellä sekä iltaisin Emma Teatterin lipunmyynnissä. Työ ajoittuu pääsääntöisesti päiväsajalle klo 9.00­–18.30 välille. Huolehdimme uusien työntekijöiden riittävästä perehdytyksestä, joten emme välttämättä edellytä aiempaa työkokemusta lipunmyynnistä.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • Olet yli 16-vuotias
 • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
 • Pystyt työskentelemään toukokuun lopusta elokuun puoleenväliin saakka

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Asiakaspalveluhenkisyys ja reippaus
 • Aiempi kokemus lipunmyynnin järjestelmistä lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätön

MYYMÄLÖIDEN JA ONNENPELIEN ASIAKASPALVELIJA
Myymälöissä työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja hyllytys. Onnenpeleissä pyörität suosittuja pelejä narunvedosta ongintaan. Haemme ensisijaisesti työntekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan koko kauden ajaksi, mutta palkkaamme myös jonkin verran kiireapulaisia sesonkiajalle. Työvuorot ajoittuvat klo 9.00–18.30 välille.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • Olet yli 15-vuotias
 • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Kokemus vastaavista tehtävistä
 • Hyvä paineensietokyky ja kyky sopeutua nopeasti vaihteleviin tehtäviin
 • Organisointikyky
 • Vanhankaupungin muumimyymälässä työskenteleviltä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn

VALOKUVAAMON ASIAKASPALVELIJA
Papan Fotossa asiakkaat pääsevät ottamaan studiovalokuvan Muumipeikon kanssa. Valokuvaamossa tehtäviä ovat hahmona esiintyminen, valokuvaaminen ja valokuvamyyjänä toimiminen.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • Olet yli 15-vuotias
 • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 • Pystyt heittäytymään rohkeasti rooliin

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Myyntihenkisyys
 • Kiinnostus tai kokemus valokuvauksesta
 • Kokemus näyttelemisestä
 • Kykenet ottamaan ohjat käsiisi ja innostamaan valokuvan oton yhteydessä

POSKIMAALAAJA
Muumimaailmassa melkein jokaisella kävijällä on iloinen muumikuva poskessaan. Työssäsi maalaat asiakkaille kasvomaaleilla heidän suosikkihahmojaan joko poskeen tai käteen. Pääset istumaan rauhassa alas asiakkaiden kanssa, joten maalaamisen rinnalla asiakaskohtaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Tulet työskentelemään kesän aikana poskimaalauksen lisäksi muissa myymälöiden pisteissä.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • Olet yli 15-vuotias
 • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Olet taitava piirtämään ja maalaamaan
 • Hyvä paineensietokyky, asiakkaita on usein jonoksi asti
 • Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä
 • Huolellisuus ja ripeys
 • Iloinen ja avoin asenne

ASIAKASPALVELIJA RAVINTOLOISSA, PIKARUOKARAVINTOLOISSA JA KIOSKEISSA
Kioski- ja ravintolaosasto on suuri, ja tehtäviä riittää laidasta laitaan. Mahdollisia työtehtäviä ovat esimerkiksi tarjoilija buffetravintolassa, tiskari, kahvilatarjoilija, jäätelökioskin työntekijä, pikaruokatyöntekijä ja ravintolatyöntekijä. Asiakaspalvelu on kuitenkin merkittävimmässä roolissa pisteestä riippumatta. Haemme tehtäviin henkilöitä, joilla on reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä pelisilmää hoitaa vaativatkin tilanteet kunnialla loppuun. Työtehtävissä käsittelet rahaa ja kohtaat päivän mittaan paljon erilaisia ja eri maista saapuvia asiakkaita. Työpäivät ovat työntäyteisiä, mutta hyvien työkavereiden kanssa aika ei käy pitkäksi.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • Olet yli 16-vuotias
 • Hygieniapassi tulee olla suoritettuna ennen työsuhteen alkamista
 • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Reipas ote työhön
 • Asiakaspalveluhenkisyys

ROUDAUS
Etsimme ripeitä ja reippaita varastotyöntekijöitä osaksi varasto- ja roudaustiimiä. Työ on fyysistä ja sisältää kuormien vastaanottamista, tarkistusta, purkua (myös kylmätiloissa) ja hyllytystä sekä tavaroiden keräilyä ja toimitusta alueen myyntipisteisiin. Tavaroiden vastaanotossa ja keräilyssä vaaditaan tarkkaavaisuutta, ripeyttä ja pitkäjänteisyyttä. Tavaroiden toimitus hoidetaan pakettiautoilla. Työ on kaikkina viikonpäivinä aamupainotteista ja työajat pääsääntöisesti klo 6.00–12.00 välisenä aikana. Ajokortti on välttämätön ja hygieniapassi tulee olla suoritettuna ennen työsuhteen alkamista.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • B-luokan ajokortti
 • Mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti toukokuusta elokuulle.
 • Hygieniapassi

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Aiempi kokemus varastotyöstä

HUOLTO
Huollon työryhmän tärkeimpiä tehtäviä on toimia muiden osastojen taustatukena sekä varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman siisti, eheä ja turvallinen vierailu upeassa teemapuistossamme. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset esimerkiksi kuljettamaan tarvikkeita, hoitamaan viheralueita ja kulkuväyliä, tekemään pienkorjauksia sekä toimimaan tärkeänä linkkinä jätehuoltomme onnistumisessa. Työnkuvaan kuuluvat monet asiakkaillemme näkymättömät tehtävät, mutta työssä pääsee myös palvelemaan asiakkaita monissa yllättävissäkin tilanteissa. Työvuoroja voi olla toimintakauden aikana kaikkina viikonpäivinä noin kello 7.30 – 22.00 välillä.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • Olet yli 16-vuotias
 • Pystyt työskentelemään pääsääntöisesti toukokuun loppupuolelta elokuun lopulle. Osa työryhmästä aloittaa jo huhtikuussa ja jatkaa mahdollisesti syys–lokakuulle. Aikatauluista voidaan tehdä myös poikkeuksia.

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Hyvä fyysinen kunto
 • Ongelmanratkaisukyky
 • Asiakaspalvelutaidot
 • Kädentaidot yleisimmillä työkaluilla
 • Turvalliset ja harkitut työtavat

SIISTIJÄ
Siivous on yksi toimintamme tukipilareista ja erittäin tärkeä sisäinen palvelu. Siivousosaston henkilökunnan toiminnalla on suuri vaikutus siihen, millaisena asiakkaat Muumimaailman kokevat ja millainen mielikuva heille puistosta jää. Muumimaailman siivous toimii pääasiassa kahdessa vuorossa: aamuvuoro saapuu paikalle noin kello 6.00, kun taas iltavuoro jatkaa töitä noin kello 21.30 asti. Siivoustyö on itsenäistä, mutta ei kuitenkaan yksinäistä. Siitä pitävät huolen Muumien vieraat, joiden tarpeista siivousosasto päivisin huolehtii. Työtä tehdään paljon asiakkaiden parissa, joten tässä työssä vaaditaan rohkeutta kohdata asiakkaita ja jouhevia asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävän vähimmäisvaatimukset

 • Olet yli 15-vuotias
 • Kykenet työskentelemään itsenäisesti
 • Et pelkää sotkuistakaan työtä
 • Pystyt työskentelemään pääsääntöisesti toukokuun loppupuolelta elokuun lopulle. Osa työryhmästä aloittaa jo aiemmin ja jatkaa mahdollisesti hieman kauden jälkeen. Aikatauluista voidaan myös tehdä poikkeuksia.

Tehtävässä katsomme eduksi

 • Aiempi työkokemus siivousalan tehtävistä
 • Hyvä fyysinen kunto
 • Olet tarkka, oma-aloitteinen ja reipas

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s