COVID-19

Muumimaailma Oy seuraa aktiivisesti viranomaisten antamia ohjeita koronavirusepidemiaan liittyen Suomessa ja toimii annettujen ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Kesän 2022 osalta on vielä mahdotonta arvioida millainen tilanne tulee olemaan. Tästä syystä emme pysty vielä yksityiskohtaisesti kertomaan miten Korona tulee vaikuttamaan tulevan kesän toimintaan ja rekrytointeihin. Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja varaudumme tällä hetkellä siihen, että puistossa totetutetaan kauden 2021 kaltaisia varotoimenpiteitä liittyen asiakkaiden ohjeistukseen, hygieniaan ja mm. turvaväleihin.

Rekrytoinnin osalta on mahdollista, että rekrytoinnin vaiheet, kuten haastattelut, valinnoista ilmoittaminen tai työsopimuksen solmiminen viivästyy suunnitellusta aikataulusta virustilanteen vuoksi. Mikäli tällaiset muutokset toteutuvat, niistä tiedotetaan näillä sivuilla JA/TAI ilmoitetaan jo hakemuksen jättäneille sähköpostitse.

Vallitsevan tautitilanteen johdosta haastattelut järjestetään pääosin etänä TEAMS:n välityksellä.